OBNOVUJÍCÍ SÉRUM S RETINOLEM 30 ml

Renew Cosmetics
1502030
800,00
Koncentrované sérum obsahuje unikátní kombinaci aktivních složek pro hloubkovou obnovu a omlazení pleti: vitamín A (retinol) působí jako stimulátor růstu buněk a zesiluje procesy buněčné regenerace, stimuluje syntézu kolagenu, dodává pleti pružnost a elasticitu, odpovídá za ochranu pleti a její obnovu. Kyselina hyaluronová je přírodním prvkem zajišťujícím hloubkovou hydrataci pleti, má regenerační, antivirové, baktericidní a hojivé účinky. Vitamín E (tokoferol) má na pleť regenerační a antioxidační účinky. Rakytníkový olej obsahuje kombinaci vitamínů, karoten, aminokyseliny a antioxidanty, odpovídá za mladistvý a zdravý vzhled pokožky, krásně regeneruje poškozené vrstvy pokožky.

Použití: Několik kapek séra naneste na čistou a suchou pleť. V zimním období se doporučuje po séru nanést obnovující krém na bázi AHA kyselin (AHA Skin Repair). Přes den je nutné používat ochranný krém s SPF faktorem 15 a výše. Nedoporučuje se používání séra v období těhotenství nebo kojení.

Složení: Water, Retinyl Palmitate, Hyaluronic Acid, Ethoxydiglycol, Butylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolyme, Isohexadecane, Polysorbate 60, Tocopherol, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Daucus Carota Sativa (Carrot) Oil, Beta Carotene, Retinol, Hyppophae Rhamnoides Fruit Oil, Fragrance

Objem: 30 ml

Země původu: Izrael

Click to order
Vaše objednávka
Total: 
Všechna pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.
Doprava
Payment method