BALZÁM PROTI KUPERÓZE 50 ml

Renew Cosmetics
1806050
700,00
Jemný koncentrovaný balzám je speciálně navržen pro citlivou pleť, náchylnou ke kuperóze. Má silné protizánětlivé a vazokonstrikční účinky. Posiluje stěny cév a kapilár, normalizuje jejich propustnost, výrazně zvyšuje pružnost cév, stimuluje krevní oběh a zlepšuje metabolické procesy v kožních buňkách, snižuje zarudnutí. Doporučuje se pro léčení a prevenci růžovky.

Použití: naneste malé množství balzámu na čistou pokožku, vmasírujte lehkým poklepáním až do úplného vstřebání. Pro maximální účinek se doporučuje používat balzám každý večer.

Složení: Water, Cetearyl Alcohol & Cetearyl Glucosid, Cetearyl Ethylhexanoate, Squalane, Glycerin, Ethoxydiglycol, Arnica Montana Flower Extract, Polyacrylamide & C13-14 Isoparaffin & Laureth-7, Rutin, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol & Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Glyceryl Caprylate, Glycosaminoglycans, Allantoin, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Urea, Fragrance, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Objem: 50 ml

Země původu: Izrael

Click to order
Vaše objednávka
Total: 
Všechna pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.
Doprava
Payment method