KONCENTRÁT PRO LÉČBU KUPERÓZY 30 ml

Renew Cosmetics
1804030
840,00
Aktivní koncentrát pro ošetření pleti s výraznou vazodilatací při kuperóze a teleangiektazií. Kyselina azelaová v koncentraci 4,3% aktivně odstraňuje záněty a vyrovnává barvu a strukturu pokožky. Součástí koncentrátu je extrakt rajčete, rutin (R vitamín) a dextran, jenž normalizují krevní oběh a posilují cévní stěny. Kromě toho, sérum obsahuje vysoce účinné látky – niacinamid (vitamín B3) a komplex peptidů (palmitoyl tripeptid-8, glistin), které obnovují rovnováhu lipidů, zlepšuje elasticitu a tón pleti. Díky svému složení koncentrát zlepšuje regeneraci a obnovu ochranných funkcí kůže, má silný uklidňující účinek díky panthenolu. Koncentrát má komplexní účinek: jako vysoce aktivní látky pro léčbu a prevenci růžovky, v kombinaci s omlazením pleti.

Použití: naneste potřebné množství koncentrátu na čistou a suchou pokožku a nechejte vstřebat. Koncentrát lze aplikovat pomocí vodivého gelu, například gelu Aloevend (Aloevend gel), řada Dermo control.

Složení: Water, Potassium Azeloyl Diglycinate, Propylene Glycol & Horse Chestnut (Aesculus Hippocastanum) Bark Extract, Panthenol, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin & Phenoxyethanol, Rutin, Carbomer, Triethanolamine, Butylene Glycol & Dextran & Palmitoyl Tripeptide-8, Polysorbate 20, Glutamylamidoethyl Indole, Fragrance, Citronellol, Geraniol, Linalool

Objem: 30 ml

Země původu: Izrael

Click to order
Vaše objednávka
Total: 
Všechna pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.
Doprava
Payment method