GEL PRO HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ VŠECH TYPŮ PLETI 250 ml

Renew Cosmetics
1401250
480,00
Čisticí gel s pH 3,5 je vhodný pro všechny typy pleti s akné, obsahuje antiseptické, protizánětlivé a antibakteriální složky. Účinně čistí a připravuje pleť pro následné ošetření. Doma použijte 2 krát denně pro hloubkové a důkladné čištění obličeje a ostatních částí těla postižených akné. Nedoporučujeme k odstranění make-upu z očí.

Použití: malou dávku gelu aplikujte na vlhkou kůži obličeje a jiné části těla postižené akné. Doporučuje se nanést gel po dobu nejméně 1-2 minut, poté opláchnout studenou vodou.

Doporučuje se nanést gel po dobu nejméně 1-2 minut, poté opláchnout studenou vodou.

Složení: Water, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Benzyl Alcohol, Salycylic Acid, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Glycolic Acid, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Azelaic Acid, Urea, Capryloyl Glycine, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sarcosine, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Phytic Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Lautyl Glucoside, Retinyl Palmitate, Allantoin, Sodium Hydroxide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sorbic Acid

Objem: 250 ml

Země původu: Izrael

Click to order
Vaše objednávka
Total: 
Všechna pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.
Doprava
Payment method